Zayende Travel Agency Biz geziyoruz, haydi siz de gelin . travel . culture . overland . photograph
. seyahat . kültür . sarı otobüs . fotoğraf
Ana Sayfa Yurtiçi Geziler Yurtdışı Geziler İstanbul Gezileri Online Fotoğraf Atölyeleri Zayende Atölye Fotoğraf Gezileri
.::ROMA RÜYASI. 21-25 Mayıs ::,    .::VAN GÖLÜ'NDEN AĞRI DAĞINA YOLCULUK 29 Mayıs 1 Haziran ::.     .::HAKKARİ'nin DOĞASINA YOLCULUK 21-25 Haziran ::.     .::MACAHEL'İN KÖYLERİ YAYLALARI 30 Temmuz 3 Ağustos::.     .::KÜLTÜRLER DİYARI İRAN 5-14 Eylül::.     .::KUZEYDEN GÜNEYE VİETNAM ve KAMBOÇYA 30 Eylül - 13 Ekim ::.     .::MEKSİKA'da ÖLÜLER GÜNÜ FESTİVALİ 27 Ekim 11 Kasım ::.     .::KÜBA 22-30 Kasım::.     Hizmet Verdiğimiz Kuruluşlar Hizmetler Hakkımızda Bize Ulaşın
Gezi Adı Şavşat ve MACAHEL Yaylaları Gezi Fiyatı Nakit 28.500 TL + UCAK
Tür Yurtiçi Gezi Fiyatı Kredi Kartı 29.400 TL + UCAK
Kategori Kültür ve Fotoğraf Gezileri Gezi Tarihi 1.07.2025 - 6.07.2025
Yolculuk Tarzı Uçakla    
Bu Sayfayı Dostlarınızla Paylaşın
 Hakkında  Program  Konaklama  Rehber Bilgiler  Ulaşım  Gezi Ücreti  Albüm  Yorumlar
 

1 Temmuz 2025 Salı  İstanbul Rize Şavşat

Türk Hava Yollarının 7.35 daki Rize uçuşu ile cumartesi sabahı 09.25'de Rize - Artvin Hava Limanına ulaşıyor ve önce Rize'de güzel bir kahvaltı yapıyoruz. Ardından Şavşat'a doğru yol almaya başlıyoruz. 
Sonrasında Şavşat'ın muhteşem doğasına giriş yapıyor ve Şavşat Karagöl'e gidiyoruz. seyir terasında molamızı verip otelimize geçiyoruz. 
 
Konaklama : Black Forest Otel
 
 
 
2 Temmuz 2025 Çarşamba  Şavşat

Sabah otelimizden arabamız ile hareketle Gürcistan sınırında bir yayla olan Arsiyan Yaylası’na çıkıyoruz. Yaklaşık iki saat süren yolculukta harika manzaralarda yol alıyoruz. Kafkasya ve Anadolu arasındaki göç yollarının üzerinde kurulu çiçeklerle dolu yaylada araçtan ayrılıp, bir buçuk saatlik yürüyüşle Boğa Gölü, Kız Gölü, Genciyan Gölü’nün bulunduğu göller bölgesine varılıyoruz. Yaylalarda hem fotoğraf çalışmalarını yapıyor hem de yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Dağ siluetinin yansıdığı göllerde, yüzen adacıklar bulunuyor. Dönüş yolumuz da bir buçuk saatlik yürüyüşle noktalanıyor. Akşama doğru vardığımız otelimizde dinlenip akşam yemeğine hazırlanıyoruz. 
 
Konaklama - Black Forest Otel
 
 
 
3 Temmuz 2025 Perşembe  Meydancık, Maden Köyü, Bazgiret Gölü,  

Sabah kahvaltının ardından Laşet’ten ayrılıyor, Şavşat’tan Meydancık Yolu üzerinden Çağlayan Vadisi ve ahşap Şavşat mimarisini barındıran Maden Köyü’ne ulaşıyoruz. Sonbahar renkleriyle daha da seveceğimiz eski adıyla Bazgiret yeni adıyla Maden Köyü’nü görüp, oradaki dostlarımızla kucaklaşıyor ve yine Meydancık 'ı görüyor ve ardından Bazgiret Gölü ve şelalesini görüyoruz. Öğle yemeğimizi göl kıyısında güzel bir ortamda alacağız.  Ardından vadilerin ve Papartın üzerinden Macahel'e ulaşıyoruz. Gün batmadan pansiyonumuza varıyor ve odalarımıza yerleşiyoruz. 
 
 
Konaklama : Bumbulay Pansiyon 
 


4 Temmuz 2025 Cuma  Gorgit Yaylası, Maral Camii 
Macahel’deki bu günümüzde rahat bir gün geçireceğiz.  Öncesinde Maral'ın yaylası olan Gorgit'e gidiyoruz. Dağların eteklerine kurulu yemyeşil yayla evleriyle, sakinleriyle bize çok güzel zamanlar geçirtecek. 
Öğle yemeğimizin ardından Maral'a dönerken eskiliği, renkli işlemeleri ve doğallığı ile çarpıcı bir güzelliği olan Maral Camii'ne gidiyoruz. Akşama doğru pansiyonumuza geçiyor ve akşam yemeğine hazırlanıyoruz. 
 
Konaklama : Bumbulay Pansiyon 
 
   

5 Temmuz 2025 Cumartesi  Maral Şelalesi, Efeler, Kayalar 
Sabah kahvaltı sonrası önce aracımızla bir yere kadar ulaşacak sonrasında Maral Şelalesine yürüyeceğiz. Şelale’nin sularında ıslanmak hepimize iyi gelecek. Şelaledeki gezimizi bitirdikten sonra Maral köyüne geçip öğle yemeğimizi yiyoruz. Sonrasında Kayalardaki yürüyüşümüzü tamamlıyor ve Efeler'deki pansiyonumuza dönüyoruz. Akşam yemeğimizden sonra gecenin keyfini çıkarıyoruz. 
 
Konaklama : Bumbulay Pansiyon
 
 
 
6 Temmuz 2025 Pazar   Borkça, Rize, İstanbul

Son günümüzde sabah kahvaltımızdan sonra Macahel’den ayrılarak  önce Borçka Karagöl'e gidiyor ve gölün çarpıcı doğasında zaman geçiriyoruz. Oradan da  Rize'ye doğru yola çıkıyoruz. Öğle yemeğimizi Lale Lokantasında aldıktan sonra havaalanına geçiyor ve  19.20'deki deki uçuşumuzla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına  hareket ediyoruz. 
 
 

Ön Kayıt Formu (Geziye Katılmak İçin)

4+2= :
"Kaydınızın gerçekleşebilmesi için toplama işleminin sonucunu buraya yazınız."
Ad :
Soyad :
E - Mail :
Telefon :
Ödeme Seçeneği : Nakit    Kredi Kartı
Mesaj :
     
   
     
 
»» Kullanıcı Adı
»» Şifre

  Beni Hatırla
»» Şifremi Unuttum
»» Yeni Üyelik









Kapalı Grup Gezileriniz için lütfen bizimle iletişime geçin. 

İSTANBUL SEMT GEZİLERİ 

 *  KİŞİYE VE GRUPLARA ÖZEL SEYAHAT PROGRAMLARI

UÇAK BİLETLERİ

VİZE İŞLEMLERİ


2.05.2025  
 
 Pt  Sa  Ça  Pe  Cu  Ct  Pa
1
2
3
4
5
        1   2   3   4
  5   6   7   8   9   10   11
  12   13   14   15   16   17   18
  19   20   21   22   23   24   25
  26   27   28   29   30   31  
  Tüm Etkinlikler
©2008 - ZAYENDE Travel Agency- TURSAB A 5937 Adres : Heybeliada Ayyıldız caddesi 30/1 Adalar - İstanbul

* Sitemizi kullanarak KVKK bilgilendirmemizi, çerez kullanim ve gizlilik politikamizi kabul etmektesiniz.

Tel: 00 90 216 348 90 87 - Faks: 00 90 418 35 00 - GSM - 00 90 538 402 69 92
zayende@zayende.com
Facebook | Instagram
© Sitede bulunan yazi ve fotograflar, telif haklari kanununa göre yazili ve internet dahil hiç bir ortamda bölümler halinde de olsa, izinsiz yayinlanamaz ve kullanilamaz.
Zoom Ajans
havuz